Ultimele Comentarii

Paiu Daniel

Atât eu cât și cei mai mulți prieteni care au copii la școală suntem hotărâți să respingem orice tentativă a unor interese obscure și nesănătoase care promovează ideologiile de gen și lgbt, în caz contrar fără nici o discuție vom retrage copiii din învățământul care face acest mare și greșit compromis. Am chiar prieteni pedagogi care nu vor accepta așa ceva și cu siguranță se vor retrage din așa zisa mizerie numită învățământ, dacă se va impune asemenea mizerii în învățământ.

2020-02-24 @ 17:19
Albu Florenta

Am clase cu 38 de elevi,nu e normal,scolile nu au soatiu suficient daca se reduce nr de elevi la clasa,nu au spatii ptr organizarea mesei de pranz,ptr programul dupa scoala,NU MAI EXISTA LABORATOARE ,NU EXISTA SISTEM INFORMATIC IN TOATE CLASELE ,prof nu au unde depozita materialele didactice,dulapurile lipsesc sau sunt insuficuente si ptr elevi si ptr profesori,si nu vorbesc despre scoli rurale ci desore centrul Bucurestiului,deci ce performanta sa faci in ac conditii,pana si ptr animale se calculeaza o suprafata minima necesara

2019-11-19 @ 13:31
Teodor Ghițescu

Confuzia dintre activitățile posturilor exclusiv de execuție din invățământ (cadre didactice) si cele de conducere, incepand cu dirigintele este consecința erorilor de pregatire psihopedagogică, metodică și managerială a cadrelor didactice, realizată prin invățământul superior dedicat. Conținutul disciplinei ”Managementul clasei de elevi”, introdus în modulul psihopedagogic și de perfecționare a cadrelor didactice este una din surse.
Consilierea psihologică și vocațională nu este o activitate de conducere, ci profesională și nu se realizează de diriginte, nivelul cel mai de jos al posturilor de conducere.
Dirigintele are ca principala sarcină coordonarea activității cadrelor didactice care desfasoară activități de invățământ la clasa de care raspunde, pentru a elimina disfuncțiile sesizate de elevi și părinți, precum și implementarea unitară a obiectivelor conducerii școlii (CDȘ) la acea clasa.
Funcțiile manageriale se referă exclusiv la relatiile de subordonare intre angajatii școlii, nu intre profesor și elev, elevul nefiind angajatul școlii. Prin urmare funcția managerială de diriginte (echivalenta „șefului de echipă” din economie) se referă exclusiv la relatiile dintre cadrele didactice care desfășoara activități educaționale la clasa dirigintelui!

2019-09-04 @ 08:30
teodor_ghitescu

Datorita absurdelor doctrinei politice liberale adoptate de toate partidele politice parlamentare, indiferent de denumirea lor, intreaga mentalitate de viata a romanilor este orientata spre primitivismul evului mediu, in primul rând prin continutul celei mai anitromanesti, antidemocrate si autodistructive constitutii din istoria tarii: https://www.academia.edu/34214373/CONSTITU%C5%A2IE_PENTRU_DEZVOLTARE_DURABIL%C4%82_VERSUS_CONSTITU%C5%A2IE_PENTRU_PRIVILEGII
Deteriorarea vietii econonomice si sociale, de la normalitatea stiintifica porneste din invatamantul superior, dogmatizat sub influenta celor 3 categorii de privilegiati, care impun lumii cele mai nastrusnice idei si comportamente pentru a-si asigura perpetuarea statutul: familiile regale, clerul si bancherii. Toata legislatia nostra si toate continuturile educatiei sunt orientate premeditat spre dezbinarea oamenilor, invrajbirea lor, conform dogmaticii liberalismului, care contrazice integral orice rezultat la stiintelor fundamentale (limba materna, matematica, fizica, chimia, biologia).
Din aceste motive, STATUL CAPITALIST, este in slujba unei minoritati malefice actionand impotriva normalitatii si impotriva intereselor majoritatii populatiei.
Prin tot felul de initiative intelectuale si morale, mintea tineretului este profund alterata spre mentalitatea de sluga si spre comportamente care sa demonstreze „dreptul individului de a fi LIBER” sa aleaga orice nonvaloare pentru a iesi in evidenta cu ceva sau a incerca „maximizarea satisfactiei”, doua din domele fundamentale ale liberalismului.
In acest fel invatamantul superior si implicit ce preuniversitar se face complicele asasinilor economiei si sociali ai Romaniei si ai viitorului nostru si al copiilor nostrii.
Ar trebui aliniata pregatirea personalului didactic spre nivelul de varf al cunoasterii actuale, ceea ce nu se face prin managemetul politizat al educatiei, mai ales in invatamantul superior. Iata o cale: https://www.academia.edu/37740101/Prezentare_Pedagogia_sistemic%C4%83_si_performanta_in_educatia_pentru_viitor_.pptx

2019-05-19 @ 09:01
mlazar1956

Din tot ce am citit coresponde cu agenda 21- 30 care este raspimdita pe tot globul. Mai devreme sau mai tirziu se va aplica indiferent dacă populația este s- au nu deacord. Foarte trist deja foarte multe paragrafe din aceasta agenda deja s- au aplicat și urmează pe parcurs sa se aplice

2019-05-18 @ 00:08
vera

Avand in vedere art. 29 alin. 6 din Constituția României,( părinții sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educația copiilor minori a căror răspundere le revine)
nu ar fi deloc corect pentru copii daca s-ar permite infierea lor de catre cuplurile de homosexuali. Intre 4 pereti se poate intampla orice…

2019-05-10 @ 08:38

În răspuns la: Teoria genului (gender) și pericolele sale

Comentariu de la: vera Vizitator

vera

Astept cat mai curand ca persoane dependente de droguri sa vina in randul liceenilor si sa le propuna , pe langa intelegerea situatiei, o degustare, ca sa inteleaga tinerii mai bine despre ce este vorba, sa accepte astfel de situatii mai ales ca in alte tari este legiferat consumul de droguri, bla bla bla….
Am plecat de la toleranta , ceea ce aeste normal (trebuie sa ne toleram intre noi) si am ajuns la racolare, manipulare . In randul tinerilor, care abia se formeaza ca personalitate, e foarte usor sa distrugi destine. La varsta cand trebuie sa faci foarte multe alegeri, cand esti inconjurat de bune si de rele, cand cuvantul parintilor e pus in balanta cu mii de alte cuvinte din afara familiei,, cand teribilismele sunt o normalitate, cand dorinta de a fi “"altfel"” e marcanta - e foarte usor , periculos si nedrept sa intervii in felul acesta.
De ce nu recunoastem , totusi, ca homosexualitatea, trans-sexualitatea ..etc. SUNT DEVIERI de la normalitate ? Asta trebuie sa inteleaga lumea, ca exista astfel de oameni care traiesc printre noi, pe care nu trebuie sa-i blamam dar nici nu pot fi un exemplu de urmat.

2019-05-06 @ 12:50
Puica

imi cer scuze, dar trebuie sa retractez cele spuse, intrucat nu am dovezi palpabile privind implicarea masoneriei in sistemul de invatamant romanesc.
adevarul palpabil este acela, ca in sistemul de invatamant se introduc la copiii de diferite varste, in mod insidios, norme aberante de convietuire familiara anormala, aberanta, precum pornografia si prozelitismul - homosexualitate si lesbianism (LGBT)

2019-05-04 @ 14:00
Puica

La ordinele masoneriei luciferice, satanice, in sistemul de invatamant se vor introduce treptat tot mai multe idei aberant-masochiste, avand in vedere bulversarea normelor corecte de vietuire in familia traditionala.

2019-05-01 @ 11:44